Monday 17 December 2012

Egon Friedel Az újkori kultúra története I.-II. - Jelenlegi ára: 6 000 Ft


Az európai művelődéstörténet időtálló kézikönyvének mindkét kötetét átnyújtom az olvasónak. Egon Friedel osztrák író, színész, rendező nagyszabású munkáját azzal a nem titkolt céllal írta, hogy olvasója a múlt megismerésével a jelent is megértse. A kiadó pedig az új kiadáshoz készített margójegyzetekkel és kiegészített névmutatóval könnyíti meg a kötetek tankönyvi használatát.
Egon Friedel fő műve Az újkori kultúra története, melyben olyan ritka személyes hangvételű szerzőt ismerhetünk meg, aki sokszor sommás, "megemésztett" és "szintetizáló" ítéleteivel, imponáló felkészültségével és tárgyismeretével "garantáltan és azonnal" szellemi élményt nyújt az olvasóinak.
I. kötet adatai:
Oldalak száma:  736
Borító:  cérnafűzött, keménytáblás
Súly:  800 gramm
II. kötet adatai:
Oldalak száma:  988
Borító:  cérnafűzött, keménytáblás
Súly:  1060 gramm
"Habent sua fata libelli" ("Megvan a könyveknek a maguk sorsa. ") Hol előtérbe kerülnek, hol eltűnnek (nemcsak a könyvesboltok polcairól, hanem a köztudatból is). Majd ismét fölbukkannak egy rövid időre a könyvek özönvizéből, honnan nincs kiemelkedni Ararát, hogy aztán megint lehúzza őket valami mélyáramlat. A könyvek sorsa nyitott: ha kinyitják őket, életre kelnek, ha nem, akkor vagy örökre eltűnnek, vagy türelmesen várják a megváltó olvasót.
Most jóval a bolti ár alatt megvásárolhatod a teljes művet!
Ne gondolkodj sokat, ez a lehetőség csak most az egyszer adódott!



Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2012-12-19 21:34
. Egon Friedel Az újkori kultúra története I.-II. - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

0 comments:

Post a Comment