Sunday 30 December 2012

Új George farmer szoknya 7-8 éves méret - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Új, címkés George márkájú farmer szoknya 7-8 éves méretben. Nagyon csinos szoknya, sajnos kicsi lett a lányomra. Közepesen vastag. Ára 8 font volt.
Hossza 38 cm. Dereka állítható, alapban 28, 5 cm.
Fontos:
Privát aukció. Visszaküldési lehetőség csak abban az esetben van, ha a kapott árunak olyan hibája van, amit nem jeleztem a termékleírásban, egyéb esetben (nem ilyennek képzeltem, más a színe, nem áll jól, igazából nincs is szükségem rá, stb... ) nem áll módomban visszavásárolni a terméket. Vedd figyelembe, hogy a ruhákat kiterített állapotában mérem, felvéve másképp állhat, máshova eshet a ruha hossza a testalkattól függően.
Személyes átvételre sajnos már nincs lehetőség Budapesten. Ajánlottan postázok, de kérésre, és saját felelősségre simán is feladom a terméket. Amennyiben több terméket vásárolsz a postaköltség összevonható a mindenkori érvényes postai díjszabás alapján.
Az aukció zárása után 5 munkanapon belül várom a termék + postai díj átutalását a teszvesz/vatera értesítője alapján. Ettől előzetes egyeztetés és megállapodás esetén természetesen eltérhetünk.



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2013-01-17 17:15
. Új George farmer szoknya 7-8 éves méret - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 comments:

Post a Comment