Friday 22 June 2012

ÁLOM NEXT lazac rakott karcsúsított nyári blúz 40 - Jelenlegi ára: 2 490 Ft


Meseszép, nagyon különleges Next nyári pamut blúz top címkés 40-es méretben, kérlek ellenőrizd a mért adatokat, saját darab volt, én 38-40-es méret vagyok, a mellméretem 85B.
Hihetetlen édes és feminin, színe gyönyörű lazac, anyaga lenge pamutvászon, nem látszik át.
Egész különleges fazon, édes rakásokkal, ujjatlan, nincsenek szűkítő karcsúsító varrásai, de az alsó rakott betétek szépen felfekszenek a csípőre, ezzel megadva az extra karcsúsító sziluttet, oldalt cipzáros, tüneményes darab : )
alsó szélesség 44 cm, közvetlenül a rakott betétek tövénél
Nem kopott, nem bolyhos, nem szakadt, színe élénk, hibátlan
A képeken törekszem a termék legkorrektebb és legélethűbb megjelenítésére, az esetleges hibákról mindig alapos tájékoztatást próbálok adni szóban és képekkel is, azonban a vakunak és az egyéni gépbeállítasoknak köszönhetően néha előfordul színbeli árnyalatnyi eltérés a fotó és a valóság között, ezért próbálom szavakkal is körülírni a színeket, kérlek, ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz : )
A személyes átadást a XI. kerületben, saját oldalamon megadott helyszíneken tudom megoldani, a terméket simán postázni nem szeretném, megértésedet nagyon szépen köszönöm! : )
 
 
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
10. 000 forint feletti vásárlás esetén az ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
Ha egyszerre 3 termékemre licitálsz, lezárom kikiáltási áron, ha még nincs rajtuk licit, kivéve az 1 forintos aukciókat!
Mivel hétvégeken és ünnepekkor gyakran elutazik a család nem mindig áll módomban az aukciókat azonnal lezárni, ezért kérnék mindenkit, aki több licit esetén az aukciók lezárását szeretné, előbb egyeztessen velem, hogy segíthessek.
Köszönöm szépen!



Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az aukció vége: 2012-07-06 20:10
. ÁLOM NEXT lazac rakott karcsúsított nyári blúz 40 - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

0 comments:

Post a Comment