Monday 25 February 2013

NSA325 2 merevlemezes hálózati DLNA tároló/storage - Jelenlegi ára: 33 999 Ft

Hozzáférés, megosztás és szórakozás mindenhol!  
A legújabb saját felhős megoldással (Polkast) a ZyXEL média szervereivel szabadon hozzáférhet, megoszthat digitális média tartalmakat telefonján, tableten függetlenül attól, hol tartózkodik.
A készülék kifogástalan állapotú. minden tartozéka megvan.
 
processzor: Marvell 1, 6 GHz,
RAM: 512 MB DDR2,
Flash ROM: 128 MB,
Ethernet Interfész: gigabites
USB: 1 db USB 3. 0 az előlapon, 2 db USB 2. 0 a hátlapon.
Az erős CPU és a nagy memóriának köszönhetően a ZyXEL NSA320 egy lemezes hálózati adattároló és média szerver gyorsan képes nagyméretű adatállományok egyidejű kezelésére, valamint nagyméretű multimédia streamek párhuzamos lejátszására egy időben. Az NSA325 több 1080p HD videó stream párhuzamos lejátszására is képes akár több UPnP és DLNA tanúsítvánnyal rendelkező eszközre is, mint például a Microsoft XBOX360, Sony PS3 és DLNA kompatibilis TV-k. Emellett számos, a multimédia streamek lejátszását elősegítő újítást tartalmaz. Használható iTunes szerverként, SqueezCenter szerverként, blog és fotó album szerverként. Segítségével egyszerűen megoszthatunk és lejátszhatunk multimédiás tartalmakat PC-n, laptopon vagy SqueexeBox-on is.
Felhasználóbarát kezelőfelületet
Az NSA325 intuitív felhasználói felülete segítségével egyszerűen megnézheti a fájlokat kis előnézeti képek formájában és közvetlenül a böngészőjéből elindíthat képvetítést.
Továbbá az eszközzel előre elkészítheti saját zenei listáját, melyet lejátszhat a háttérben például diavetítés közben.
zPilot™ segítségével egyszerűn rendszerezhetjük multimédiás adatállományainkat
A zPilot™ automatikus file rendszerző funkció lehetővé teszi, hogy egyszerűen tároljuk és rendszerezzük adatinkat drag-and-drop rendszerben. A zPilot™ szoftver a NAS Starter Utility csomagban kerül telepítésére és segítségével az asztalon szereplő zPilot™ ikonra áthúzott file-ok (egyszerre akár több is) automatikusan a megfelelő zene, fotó, videó vagy egyéb célkönyvtárakba kerülnek; természetesen eközben a felhasználó szintén ellenőrizheti az adatátvitel állapotát is.
 
Automatikus letöltési és megosztási platform számítógépe kapacitásának szabadon tartására
Az NSA325 lehetővé teszi felhasználóinak nagy fájlok rendszeres letöltését eMule, BitTorrent, FTP or http szolgáltatásokon keresztül is, így nem szükséges ezekkel saját számítógép tárhelyét terhelnie. Az automatikus feltöltési funkcióval az NSA325 feltölti az NSA-n tárolt fájlokat FTP szerverekre, vagy egyéb média-megosztó oldalakra, mint például a Flickr vagy a YouTube. Ossza meg élményeit családjával és barátaival egy szempillantás alatt!
Energiatakarékos szerver a környezet védelmében!
Egy új funkció, az úgynevezett „ Wake-on-LAN” segítségével a felhasználók bármikor és bárhonnan képessé válnak az NSA325 elindítására és a tárolt média fájlokhoz való hozzáférésre, akkor is, ha a készülék otthon pihen kikapcsolt állapotban. Ezen kívül a hibernált állapot beépítésével lehetőség nyílik belső merevlemezek automatikus leállítására bizonyos idő után, amennyiben nincs adatátvitel. A működési állapotok szabályozásának, és az NSA 325 felhasználói szokásokon alapuló automatikus ki- és bekapcsolásának lehetőségével jelentős energia- és költségmegtakarítást érünk el.
Amennyiben további információra vagy részletesebb technikai adatokra kíváncsi az NSA325 Digital Media Server, hálózati adattárolóval kapcsolatban kérjük tekintse meg a termék adatlapját itt vagy látogasson el a következő oldalra: ugrás a www. zyxel. com oldalra.
Ha esetleg valaki rendelkezik Zyxel NSA325-as NAS-al otthon, akkor javaslom lője be a Dropbox-ot rajta az admin felületről (Szigorúan IE alól). Marha szuperül működik.
A lényeg, hogy a nas-on létrehoz egy adminDropbox mappát, illetve lent a gépen egy Drop2NAS mappát szintén a dropbox mappán belül.
Eddig ez nem nagy cucc. Ami viszont nekem nagyon tetszik, hogy amit a gépen ebbe a mappába teszel, azt feltolja a dropbox szerverére, feltolja a nas-ra VISZONT ahogy a NAS-ra felért a cucc, akkor törli a dropbox-ról és a gép mappájából is.
Ez igazából nem más, mint egy marha egyszerű feltöltési lehetőség a saját NAS-unkra, amit megoldhatnánk egy sima FTP-s kapcsolódással is, de hát így színesen szép az élet.



Jelenlegi ára: 33 999 Ft

Az aukció vége: 2013-03-03 21:00
. NSA325 2 merevlemezes hálózati DLNA tároló/storage - Jelenlegi ára: 33 999 Ft

0 comments:

Post a Comment