Wednesday, 23 January 2013

FRANCESKA NEWBY ANYA LETTEM TÖRTÉNETEK AZ ANYASÁGR - Jelenlegi ára: 950 Ft


Gömbölyödik a pocakod, nemsokára karodban tarthatod szerelmed gyümölcsét, és ettől kezdve egy olyan világba pottyansz, amely törli az összes anyaságról előre elgondolt vágyadat és elképzelésed. Egy új társadalom tagja leszel, ahol eddigi szerepeid, önmagad, sőt a világ minden jelensége, eseménye és kapcsolata átértékelődik. És te nem tudtál előre a Nagy Titokról, pedig annyian beszéltek már róla neked... kapkodod a fejed, igyekszel belejönni, és néha vállon veregeted magad, vagy épp a tükörben téped a hajad, hogy másnak milyen egyszerű.
Egy idő után bizonyos gyakorlatra teszel szert és úgy tűnik, jó nyomon vagy a gyermeknevelésben, aztán a "megvilágosodás" utolsó pillanatában jönnek a jótanács-osztók, barátnők, ovis-sulis anyák hada, és mesélnek, mesélnek, mesélnek. A pokolba kívánod őket. Vagy mégsem? Mert egy idő után rájössz, ők ugyanahhoz a "klubhoz" tartoznak, mint te. És sohasem tudhatod, egy-egy történet, csattanós beszólás mikor segít megoldani az örök anyasággal kapcsolatos kérdéseidet, kételyeidet, problémáidat.
Francesca Newby, szerző, anya, dolgozó nő, feleség, és sokat tapasztalt nyíltszívű társunk igazi barátnőként osztja meg velünk a maga titkát, és még számtalan anyáét, - őszintén, eredeti módon, érzékenyen és sok-sok humorral fűszerezve!
SZERZŐ: Francesca Newby
KIADÓ: STB Könyvek Könykiadó
KIADÁSI ÉV: 2010
OLDALSZÁM: 256
SZÉP ÁLLAPOTBAN!!!
7000 ft felett ingyen posta 20 kg-ig!!!
Nézd meg a többi aukciómat is, postaköltséget spórolhatsz.
Személyesen átvehető Budapest 4. , 5. ÉS 6. KERÜLETÉBEN munkanapokon , vagy ajánlva postázom.Jelenlegi ára: 950 Ft

Az aukció vége: 2013-02-12 22:49
. FRANCESKA NEWBY ANYA LETTEM TÖRTÉNETEK AZ ANYASÁGR - Jelenlegi ára: 950 Ft

0 comments:

Post a Comment