Friday 18 January 2013

Alias 1. évad (6 DVD) - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

A borítón kisebb hibák, ezt leszámítva tökéletes! Eredeti, nem másolt.
Gyártási év: 2001
Típus: DVD Lemezek száma: 6
Szereplők Jennifer Garner
Hossz: 1011 perc
Hangsávok: magyar - stereo, angol - dolby digital 5. 1, angol - stereo, orosz - stereo
Feliratok: magyar, angol, görög, lengyel, orosz, portugál
Gyártó stúdió: Buena Vista Entertainment, Touchstone Megjelenés éve: 2007
Képformátum: 16: 9 - 1. 78: 1
Sydney Bristow átlagos fiatal lánynak tűnik, aki unalmas irodai munkát végez egy bankban, miközben főiskolai tanulmányait végzi. A látszat azonban – mint oly sokszor – most is csal. Sydney munkahelye ugyanis csak álca: a lány valójában profi ügynök, aki a CIA egyik szigorúan titkos alosztályának, az SD-6-nak dolgozik, és napról napra a világ különböző pontjain teszi kockára életét a hazájáért. Miután Sydney felfedi titkát vőlegényének, Danny-nek, a férfit meggyilkolják. A lány ekkor döbben rá, hogy őt is megtévesztették: az SD-6 valójában nem a CIA része, hanem az Egyesült Államok ellen tevékenykedő titkos szervezet.
Amikor a CIA-hoz fordul segítségért, az ügynökség arra kéri Sydney-t, hogy bosszúvágya és csalódottsága ellenére térjen vissza az SD-6-hoz, és mostantól kettős ügynökként segítse feltérképezni és megsemmisíteni a titkos szervezetet. A helyzetet bonyolítja, hogy Sydney apja – akivel a lány régóta nincs jó viszonyban – szintén az SD-6-nak dolgozik... és szintén a CIA beépített kettős ügynöke...
Elképesztő akciók, hihetetlen küldetések, árulás, kettős-játékok, cselszövés, és a TV-történelem talán legnagyobb csavarjai – ezek jellemzik J. J. Abrams híres kém-sorozatát! A sorozat alkotója az Alias sikerét követően alkotta meg az ugyancsak rendkívül eredeti és meglepetésekkel teli új siker-szériáját, a Lost-ot!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2013-01-25 17:58
. Alias 1. évad (6 DVD) - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 comments:

Post a Comment