Friday, 4 January 2013

AD99 i4 Antik vívómaszk 1800-as évekből való - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

A vívósisak anyaga bőr és fém háló , párnázott merevített . A fém és a bőr összeillesztéseknél a cénra meglazult, és a maszk fogó/fogantyú belső bőr részén szakadás látható. A régi arisztokrácia kelléktára. Valószínűleg valamelyik főnemes vagy nemes tulajdona lehetett. Gyűjtök figyelmébe ajánlom. Antik vagy régi sport , vívás , védőfelszerelés
A legnagyobb hossza 34 cm
Magassága/szélessége 22 cm
(I/4)
Áruim zöme régi , antik kategóriába tartoznak.
Személyes átvételi lehetőség Budapesten (IX. ), illetve Szegeden!
Postázás: Kisebb tárgyaimat a Magyar Posta segítségével megbízhatóan és olcsón postázom. Nagyobb tárgyaim (pl. bútorok/festmények/stb. ) esetében a szállításban külön díjazás mellett tudok segíteni, illetve természetesen a vevő által kért bármely futárszolgálatot elindítom.
Amennyiben a postázási költségek megfizetésénél a biztosítás illetve ajánlás nélküli módot választja, azt minden esetben a vásárló a saját felelősségére teszi!
Csomagolás: Díjmentesen gondoskodom a megfelelő és minden kétséget kizáróan biztonságos csomagolásról.
Fizetés: Személyes átvétel alkalmával készpénzben. Postázás esetén jobbára átutalással vagy csekken. Utalást követő munkanapon postára adom a vásárolt terméket.
Garancia: Amennyiben nincs megelégedve a vásárolt áruval, NEM KÖTELEZEM VÁSÁRLÁSRA! Legrosszabb esetben semlegessel értékeljük az adás-vételt.
A vásárlását követő pillanatban a Vatera egy automata e-mail-ben tájékoztatja Önt a vásárlás minden eddig nem ismert részletei felől. (Bankszámlaszám, telefonszám, találkozó helye, ideje és körülményei. ) KÉREM, OLVASSA EL FIGYELMESEN!
KÖSZÖNÖM FIGYELMÉT, KELLEMES BÖNGÉSZÉST KÍVÁNOK!Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2013-01-06 19:47
. AD99 i4 Antik vívómaszk 1800-as évekből való - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

0 comments:

Post a Comment