Sunday 19 August 2012

P57 Hoodia kapszula-eredeti,hologramos - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

P57 hoodia kapszula. 1 dobozban 30 szem található. HOLOGRAMOS termék!  
Nagyobb mennyiségben is rendelhető!!!!
20 doboz rendelése esetén gyorspostázás is megoldható! 1 héten belül megérkezik külföldről!!!
a termék rendelésre érkezik külföldről! 100%ig eredeti!!!!
10 doboz vásárlása felett én állom a postaköltséget!!!
Más fogyasztószerekkel ellentétben nem rossz állagú, ízű
Nem tartalmaz mesterséges állományjavító szereket
Pár hét használat után ön máris jobb formában lesz, ezt környezete is észreveszi majd.
Elmúlik az állandó nassolási kényszer, és folytonos "hűtőnyitogatás"
Azáltal, hogy kevesebbet eszik, jelentős pénzt is megspórol, gondoljon csak bele!
Kipróbált, tesztelt termék, régóta van forgalomban külföldön is
Legfontosabb tudnivalók
A Hoodia egy 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó termék, mely étvágytalanságot okoz. Jelentősen csökkenti az étvágyat, és az éhségérzetet, így csökken a kalória bevitel, megszűnik a nassolás, és nő az étkezések között eltelt idő.  
A növény egy Dél-Afrikában, a Kalahári sivatagban honos selyemkóróféle (Sokan tévesen kaktusz-nak hívják, pedig a Hoodia a selyemkórófélék családjába (Asclepiadaceae) tartozik. A kaktuszhoz hasonló alak csupán az egyező éghajlati adottságok miatt fejlődött ki néhány afrikai növénynél is az evolúció során. ), az ott élő népek fedezték fel áldásos hatásait, és használják a mai napig hosszú vadászataik alatt, hogy csökkentse az éhségérzetüket.
A természet védelmében
A Dél-Afrikában őshonos Hoodia növény ritkasága miatta védettséget élvez. A Hoodia P57 lágyzselé kapszula gyártója ezt a védelmet a messzemenőkig tiszteletben tartja és figyelembe veszi. A kapszula gyártására felhasznált Hoodia kivonatot kizárólag Kínában, a gyógyászat számára termesztett növények kivonatából nyerik (Ezt a módzsert többféle egyéb növényi kivonatot tartalmazó táplálékkiegészítő gyártásánál is alkalmazzák). Ez az eljárás egyáltalán nem veszélyezteti a Dél-Afrikai Hoodia populációt.
Hatóanyagai, hatása
A tudósok egy molekulát találtak benne, melyet P57-nek neveztek el. Ez a molekula közvetlenül bejut a kisagyba, és jeleket küld a vércukorszintről, és ezzel pozitív, és gyors fogyást eredményez. A P57 segíti a telített zsírok felszívódását, és megszünteti az éhségérzetet.
A legtöbb fogyasztószer úgy hat, hogy elégeti a zsírt, és meggyorsítja az anyagcserét. Ezeknek a módszereknek sok mellékhatása lehet, míg a P57 Hoodia az éhséghormonokra hat, csökkenti a kalória bevitelt, és ezáltal a testsúlyt, ezzel módszerrel nagyon gyorsan le lehet fogyni.  
1 db lágyzselé kapszula hatóanyagtartalma 240 mg. Adagolás 1, de maximum 2 darab kapszula naponta, a reggeli órákban adagolva.


Jelenlegi ára: 2 050 Ft

Az aukció vége: 2012-08-20 11:42
. P57 Hoodia kapszula-eredeti,hologramos - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

0 comments:

Post a Comment