Tuesday 21 August 2012

A Fűhárfa - Walter Matthau, Jack Lemmon - Jelenlegi ára: 1 Ft

Tökéletes állapotban lévő, egyszer lejátszott DVD, karcmentes lemez!
Magyar szinkronnal és felirattal.
A Fűhárfa
The Grass Harp (USA - 1995)
Műfaj:
vígjáték, dráma
Rendezte:
Charles Matthau
Szereplők:
Walter Matthau, Jack Lemmon, Piper Laurie, Sissy Spacek, Edward Furlong, Mary Steenburgen, Sean Patrick Flannery
Tartalom:
A Truman Capote önéletrajzi ihletésű regénye alapján készült film még a legkisebb szerepekben is igazi színészóriásokat vonultat fel. A szomszéd nője... sorozat két morgó öregje, Jack Lemmon és Walter Matthau ezúttal komolyabb szerepben, de ismét zseniális alakítást nyújtva tér vissza, a mesélő fiú szerepében pedig a Terminátor 2. -ből jól ismert Edward Furlongot láthatjuk! A filmet Walter Matthau fia rendezte!
Collin 11 éves, amikor édesanyja meghal. Apja utazó ügynök, ezért egyedül nem tudja nevelni fiát, így a srácot két nénikéjéhez, Verenához és Dolly-hoz költözteti.
Collin hamar kiismeri a két "öreglányt". Verena kemény, gyakorlatias és anyagias. A városkában számos ingatlan, telek, üzlet van a tulajdonában - szereti, ha zajlik körülötte az élet és ő mozgathatja a szálakat. Dolly épp nővére ellentéte: romantikus, álmodozó, gyengéd típus, aki a mezőn, az erdőben, a természetben érzi jól magát. Dolly azzal töltötte az elmúlt éveket, hogy tökéletesítse gyógyfüvekből főzött "csodaszerét", amelynek jótékony hatását már mindenki ismeri a városkában.
Amikor megjelenik egy idegen üzletember, és Verenával szövetkezve megpróbálja kicsalni Dolly-ból a titkos receptet, hogy együtt meggazdagodjanak a gyógyító cseppeken, Dolly-nál betelik a pohár, elszakad a cérna, és végre szembeszáll domináns nővérével...


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-08-26 20:26
. A Fűhárfa - Walter Matthau, Jack Lemmon - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment