Thursday 24 January 2013

Gravis Ultrasound PnP, retró, ritka - Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Minden a képeken, akit érdekel tudja miről van szó. 1. 0 PCB verzió. Kicsit poros, majd az új gazdája megtakarítja. Igény esetén tudok adni hozzá SIMM modulokat. Kapod hozzá a gyári telepítő / app CD másolatát. Amennyiben én teszem be a gépedbe, 1 hét visszavásárlási garanciát tudok rá biztosítani. Az aukció bármely más esetben mindennemű garancia és visszavásárlás nélkül értendő. Extra ritka, érzékeny darab.
A postai költségek a vásárlót terhelik. Csak standard csomagként küldöm, más postai úton nem. Személyes átvétel is szóba jöhet, a megszokott módon, lásd az i+ gomb. Utóbbi egyeztetést igényel. Külföldre nem postázok semmit sem!
Ha leütötted vagy megnyerted, a Vatera által részedre kiküldött értesítőben minden információ le lesz írva, kezdve a számlaszámtól egyéb tudnivalókig: így tudjuk a leggyorsabban intézni a dolgot. Licitet NEM törlök, rózsaszínű csekken NEM tudom elfogadni a vételár kiegyenlítését, a személyes átvétel NEM házhoz szállítást jelent, 3 napon belül jelentkezz! Ezek a fő játékszabályok, kérlek ezek tudatában licitálj és mindketten elégedettek leszünk.
--
Minden hagyományos árverésem egy hetes időtartamú. Ha a meghirdetett termék hibás vagy bármilyen problémája van, akkor arra külön felhívom a figyelmed. Minden terméket megfelelően csomagolok, de ha a postán pl. fociznak vele, arra nincsen ellenszerem. Erre vonatkozólag felelősséget csak értékbiztosított küldés esetén tudok vállalni. Kérlek olvasd el az i+ gomb mögötti tudnivalókat.


Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Az aukció vége: 2013-02-03 20:01
. Gravis Ultrasound PnP, retró, ritka - Jelenlegi ára: 4 200 Ft

0 comments:

Post a Comment