Sunday 6 January 2013

Egyiptom változó fényben - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Kifogástalan állapotú, soha nem olvasott könyv. 228 oldal, keményfedeles.
A fotográfiának két nagy ága van: a festészeti és a funkcionális fotográfia. Nagy esztétikai értékű képeket létrehozni abból a célból, hogy a kép szemlélőiben maradandó élmény keletkezzen, vagy nagy tartalmi értékű műveket létrehozni a képi információk láthatóvá tételével – ez a két egymástól eltérő alkotási művelet. Antall Péternek sikerült hidat vernie a fotóművészet két ága között, összeházasította az esztétikát a tartalommal, és ez a házasság nagyon jól sikerült.  
A múlt tanulmányozásához optimizmusra van szükség. A fotóművész alkotásaiban a gondolkodás megelőzi a pillanatnyi impulzust. Minden nyugalomban fogant, a képek nézői zavartalanul elmélyedhetnek abban a hangulatban, amelyben a fotóriporter megtalálta művészetének mondanivalóját, és érezhetjük a megfontolt alkotás örömét.  
Antall Péter számára a fotográfia kifejezésmód, olyan nyelv, melyet tökéletesen ismer, és a képek segítségével szavak nélkül is kifejezheti önmagát. Számára a fotózás szenvedély, melyhez szívét-lelkét adja. (Paul Almási)


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2013-01-25 14:59
. Egyiptom változó fényben - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

0 comments:

Post a Comment