Monday 21 January 2013

E-cigaretta Joycare JC257 - 50%-al olcsóbb ÚJ - Jelenlegi ára: 4 999 Ft


BOMBA ÁR! GYÁRI BONTATLAN TERMÉK!
AJÁNDÉKNAK IS KIVÁLÓ!
Mi az előnye más elektromos cigaretta készítményekkel szemben?
Nem tartalmaz nikotint!
Az SGS kutató laboratórium és Olaszországban
a Pharma Progress Analitikai Laboratórium által
bevizsgált és minősített elektromos cigaretta
nikotin nélkül.
Bevizsgált elektromos cigaretta nikotin nélkül!
Számunkra a legfontosabb, hogy egészséget megőrző termékeket kínáljunk vásárlóinknak. Ezért fontos az e cigaretta tekintetében, hogy két nagyobb klinikai laboratórium által is bevizsgált és minősített a termék.
Hogy a dohányzás  káros hatásaitól ne kelljen később szenvednie
elektromos cigaretta, e-cigi.
Elektromos cigaretta: nikotin mentesen!
Szemben a többi elektronikus cigaretta készítménnyel, a Joycare e cigaretta nem tartalmaz addikciót okozó, mérgező nikotint!
 
Egészségesebb cigaretta?
 
A Joycare elektromos cigaretta bőséges párát bocsát ki a cigaretta füst helyett, ami lehetővé teszi, hogy számos olyan helyen is használják, ahol a hagyományos cigaretta tiltott.
Az elektromos cigaretta készítményt nyugodt lelkiismerettel bárhol használhatja anélkül, hogy ezzel az egészségét károsítaná: irodában, étteremben, zárt térben, buszmegállóban. Az e-cigi vívmányával nincs többé passzív dohányzás.
 
Nem füstöl más orra alá, mégis "rágyújthat" : e-cigi, elektronikus cigaretta
Az elektromos cigaretta lehetővé teszi a dohányosok számára, hogy hódoljanak szenvedélyüknek anélkül, hogy károsítanák saját vagy környezetük egészségét.
A Joycare elektromos cigaretta költségtakarékos, könnyített, bő füstű (pára) e-cigaretta.
Az e cigaretta a füst változatlan élvezetét és ízét kínálja anélkül, hogy káros anyagokat termelne. Az elektromos cigi úgy néz ki, olyan tapintású, és olyan ízű, mint egy cigaretta tűz, légszennyezés, kátrány és passzív dohányzás nélkül. Ez az e cigaretta találmánya. Bárhol használható. Nem tartalmaz az e-cigi egészségre káros anyagokat: kátrányt vagy nikotint. Használata során nem lesz büdös, nem keletkezik hamu.
Az e-cigi nem ciki.
Használjon inkább elektromos cigaretta készítményt!
Hiszen:
- az elektromos cigaretta nem ég, nem füstöl, így nem károsítja saját és környezete egészségét
- az e cigaretta élethűen utánozza az eredeti cigaretta ízét, így meghagyja a dohányzás élményét
- az elektromos cigi nem tartalmaz káros anyagot: kátrányt, nikotint
- az elektronikus cigaretta vásárlására lényegesen kevesebbet költ, mintha dohányozna
- az ecigi használatakor nem keletkezik kellemetlen szag, hamu
 
Elektromos cigi, e-cigaretta dohányzás helyett, nikotin nélkül!
Az elektromos cigaretta, elektronikus cigaretta valóban elektromos, tölthető elemmel működik. Az elektromos cigaretta nem ég, nem füstöl, hanem párát bocsát ki, ami rendkívül hasonlít mind külsőre, mind érzésre, a valódi cigaretta káros füstjére,  csak nem káros.
 
Szerencsés és hasznos eszköz az e-cigaretta, hiszen azért került forgalomba és egyre népszerűbb pozícióba, hogy a dohányosok ki tudják váltani ezzel az eszközzel veszélyes szenvedélyüket és óvni tudják egészségüket, ha nem tudnak lemondani a dohányzás káros szokásáról.
Az elektromos cigaretta nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, szemben a valódi cigaretta készítményével, melyben több száz káros vegyület található meg.
 
 
Az elektromos cigaretta részei:
1. Elektromos cigaretta patron: olyan inhaláló készülék, amely ízesített és porlasztható folyadékot tartalmaz. A folyadék semmilyen káros anyagot nem tartalmaz. Az elektromos cigaretta filterek eldobhatóak, és mindegyikük kb. 220 szippantásra elegendő.
2. E-cigaretta: Porlasztója, ami összeköti a szűrőt az elemmel, és a cigaretta egy olyan fontos alkotórésze, amely a folyadékot gőzzé alakítja át 300 oC hőmérsékleten.
3. E cigi: Feltölthető lítium eleme működteti a porlasztót, amely vízgőzt fejleszt az elektromos cigaretta belsejében. Az elülső részen van egy piros LED (működésjelző fény), amely bekapcsol, ha az elektromos cigi használatban van.   Az elem 300-szor tölthető föl, a töltésidő kb 2-3 óra (az első töltés 4-5 órát igényel).
 
Jó tanácsok az Elektromos cigaretta használatához, élettartalmának meghosszabbítására
 
-         az e cigaretta akkumulátora első lépésben 5-6 óra folyamatos töltést igényel
-         a további töltések során csak addig hagyja hálózat alatt, amíg az elektronikus cigaretta eleje (parázs rész) világít 
-         csak akkor töltse az akkumulátort, ha villog az ecigi eleje, ez jelzi a lemerültséget
-         aprókat szippantson az elektromos cigaretta patron ból
-         4-5 szippantást követően hagyja pihenni az akkumulátort 20-30 másodpercig
-         patron cserénél mindig ellenőrizze a porlasztó telítettségét. Cserélje át az ízesített filtert az eredetileg a cigarettán lévő „ kupakra”, használja rövid ideig ezzel a tartozékkal a cigarettát, ha ebben a formában már nem jön füst, a porlasztó kitisztult, átcserélheti az új filtert.  
Az elektromos cigi csomagja:
Az elektromos cigaretta csomagjának tartalma:
-1db elektronikus cigaretta
-1db USB csatlakozó elektromos cigi csatlakozó
-1db hálózati adapter e-cigi adapter
-1db autós e-cigi töltő e-cigaretta töltő
-20db e-cigaretta filter(10db dohány-10db mentol ízű)
 
 
Ha az elektromos cigaretta készülékét fel akarja tölteni, egyszerűen csavarja rá az USB csatlakozó elemére, és csatlakoztassa közvetlenül egy számítógép USB nyílásába, vagy a fali töltőre (ha hálózatról akarja tölteni), vagy az autó szivargyújtó töltőjére (ha az autóból töltené föl).
 
Szeretnénk felhívni a figyelmet a dohányzás káros hatásaira, ezért a továbbiakban részletesen tájékozódhat ebben a témában.
Amiről eddig talán nem is tudott...
A dohányzás, cigaretta káros hatásai kontra e cigaretta.
Számadatok: A cigaretta dohányfüstjének kb. az 1/3-át szívja be a dohányos, ezt kb. harmadrészben tudja megszűrni a füstszűrő, vagyis a cigaretta füst 1/9-e jut a dohányosba és 2/3-át juttatja a környezetének dohányzás közben. (Az 1/9-nél ez az érték persze több, mivel az aktív dohányos egyben passzív dohányos is, tehát a környezetbe jutó 2/3-ból is belélegzik még valamennyit a cigaretta füstjéből. ) Az e-cigaretta, elektromos cigi ezzel szemben semmilyen káros füstanyagot nem áraszt.
A cigaretta égése, a dohányzás során a környezetbe jutó füst nagy része két szívás között keletkező un. mellékfüst, ekkor tökéletlenebb égés megy végbe, és ezért rákkeltő anyag tartalma nagyobb, mint a főfüsté. Fontos még tudni, hogy a cigaretta a vége felé egyre inkább erősödik, nagyobb lesz a nikotintartalma és töményebben tartalmazza az égéstermékeket, mint az elején. Tehát a zugdohányos kisgyerekek azon szokása, hogy az eldobott cigaretta csikkek utolsó slukkjait elszívják sokkal károsabb, mint ha egy egész cigi szálból szívnának egy-egy slukkot.
Ezért fontos megjegyezni, hogy az e-cigi, elektromos cigaretta használata a normál cigaretta használatával szemben akár életet is menthet.
 
A cigaretta dohányfüstjének részei:
A cigaretta dohányfüstjét kb. 4000 anyag alkotja, ebből 40 bizonyítottan rákkeltő.   Ezek közül háromról beszélünk részletesen. Az elektromos cigaretta ezzel szemben káros anyagot nem tartalmaz.
Nikotin
Tulajdonképpen ez az anyag felelős a cigaretta függőség kialakításáért. Dohányzás során a tüdőbe, onnan a vérbe, majd az agyba jut.
A nikotinnak számos hatása van. Hatása eleinte serkentő, majd mintegy kihasználva minden serkentési lehetőséget bénítja az izmokat. Ezért pl. mérgezés során leáll a légzés, mert megbénul a rekeszizom.
Ami miatt a dohányosok élnek vele az az agyra kifejtett hatása. Amit észrevesz, aki dohányzik: eleinte enyhe serkentő hatás: éberség, majd gátló hatás, stresszoldás, feszültségcsökkentés.
 
A Joycare elektromos cigaretta nikotinmentes.
 
A nikotin valójában méreg, halálos adagja 20-60 mg. Nézzük csak: egy cigaretta 2 mg-os nikotintartalmának mondjuk 50 %-a kerül a füstbe, az 1 mg, ennek mondjuk 50%-a felszívódik, az 0. 5 mg cigaretta szálanként. Akkor ötven db cigaretta elszívásából már be lehet vinni egy halálos adagot.
Vagyis egy erős dohányos a nikotin halálos adagjának többszörösét juttatja be naponta cigaretta szívás közben a szervezetébe. Hogy miért nem hal akkor meg? Egyrészt azért, mert dohányzás közben a szervezete hozzászokik az egyre nagyobb nikotinmennyiséghez, emiatt lesznek majd leszokáskor elvonási tünetei. Másrészt viszont azért nem, mert nem egyszerre juttatja be a szervezetébe ezt a mennyiséget cigaretta szívás közben, így a nikotin egy része már kiürül, mire az új cigi nikotintartalma felszívódik.
Elektromos cigaretta: mérgező nikotin nélkül.
Nikotin mérgezés tünetei- akár dohányzás miatt: Szédülés, fejfájás, hányás, didergés, verejtékezés, térdremegés, erős izomgyengeség, hasmenés, kezdetben gyér pulzus, magas vérnyomás, szűk pupilla. Súlyos mérgezés esetén eszméletveszés következik be, rángógörcsök jelentkeznek, majd az egyén sokkos állapotba kerül, légzése leáll és bekövetkezik a halál. A nikotin mérgezésnek ellenszere nincs.
 
Hangsúlyozzuk, hogy a Joycare elektromos cigaretta nem tartalmaz nikotint.
CO
A szénmonoxid a tökéletlen égés során keletkezik. Mérgező gáz. A mérgezés alapja, hogy a vérben az oxigénszállító molekulához, a hemoglobinhoz kötődik. Megakadályozza ezzel a megfelelő oxigénszállítást. CO nem csak dohányzás, cigaretta égés során keletkezik, hanem szinte mindenhol, ahol égési folyamat megy végbe, pl. fűtés, autók kipufogógáza, stb. Ezért a vér szénmonoxid szintje nem csak dohányosok szervezetében emelkedhet, hanem pl. a nagyvárosok lakóiban is. Viszont amíg egy városlakónál a CO - hemoglobin aránya 5 %, addig egy dohányos embernél ez 15 % (a normál érték 0, 25-2 % között van). 15-20 %- os értéknél már megjelennek a mérgezés első tünetei, és 60 %-nál pedig beáll a fulladás.
CO mérgezés tünetei- akár dohányzás, cigaretta miatt: Fejfájás, hányinger, szemkáprázás, nagyfokú gyengeség, összeesés. Súlyos mérgezésnél szapora légzés, pulzus, eszméletvesztés, görcsök jelentkeznek, majd beáll a halál. Krónikus mérgezés tünetei (tehát amikor nem egyszerre sok CO-ot lélegzik be az egyén, hanem sokáig egy kicsivel többet, mint a normális, pl.: dohányzás, cigaretta használata): makacs fejfájás, álmatlanság, emlékezetzavar, mozgáskoordinációs problémák. A mérgezés ellenszere az oxigén.
 
Az e-cigaretta nem ég, így nincs keletkező szénmonoxid sem.
Kátrány
A kátrány a cigaretta égése során keletkező káros anyagok sokaságát jelenti. Ez a cigaretta füst alkotóeleme, tehát a dohányzás során a tüdőbe bejut és ott lerakódik. Ezért ez felelős a cigaretta szívás során a rákkeltő hatásért, de emellett a lerakódott kátrány számos más káros elváltozást is okoz a tüdőben a dohányzás, cigaretta szívás által. Egyes számítások szerint, napi 20 szál cigaretta elszívása során a dohányos ember tüdejében 10 év alatt 2 kg kátrány rakódik le.
Az elektromos cigaretta készítményben nincs káros anyag, kátrány sem.
 
Ezért is hangsúlyozzuk az elektromos cigaretta előnyeit. Meggyőződésünk, hogy az e-cigi kedvező azok számára, akik nem akarnak megszabadulni káros szenvedélyüktől, mert az e-cigaretta használata során nem károsítják egészségüket, környezetüket. Az elektromos cigaretta egy egészségesebb dohányzás lehetőségét adhatja.
FIGYELMEZTETÉS:  Az elektromos cigaretta termék 18 éven felüliek számára készült.



Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2013-01-22 16:29
. E-cigaretta Joycare JC257 - 50%-al olcsóbb ÚJ - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

0 comments:

Post a Comment