Sunday 6 January 2013

DVD Az idegen 2. - Sötét hajnal - Jelenlegi ára: 900 Ft

Eredeti lemez
 
Szinkronizált.
Tartalom:
A CIA látókörében rejtélyes módon felbukkan Jonathan Cold, a cég egykori ügynöke. Megszöktet egy veszélyes fegyverkereskedőt a börtönből, majd terroristáknak segít megszerezni egy nukleáris fegyvert, amelyet az USA elleni támadásban készülnek bevetni. Cold elvileg halott, de akkor hogyan jelenhetett meg a színen, és hogyhogy terroristáknak asszisztál? A CIA figyeli a szervezkedést, amikor azonban lelepleződik nyomozásuk, védtelenül marad az ország. A feszültség a végsőkig fokozódik: immáron milliók biztonsága múlik azon, sikerül-e választ találni a képtelen kérdésre - kinek az oldalán áll Cold?
A lemezt videotékából vásároltam meg.
Szállítási költség:
Ajánlott levélként 465 Ft
Személyesen átvehető:
választás szerint
Csepelen hétköznaponként 8 és 16 óra között, a 4-6-os villamos Mester utcai megállójánál hétköznap délután, illetve keddenként késő délután - este a II. kerületi Vérhalom téren.
 
 
 
 
Kedves Érdeklődő!
Szépen kérlek a termékeimmel kapcsolatos kérdéseidet legyél szíves még licitálás előtt feltenni!
Minden kérdésre igyekszem a legrövidebb időn belül kimerítően válaszolni.  Licitet viszont nem törlök, és azt, aki a megnyert terméket nem veszi át (vagy legalább az értékét nem vásárolja le) negatívval értékelem.
Kérlek tehát, csak akkor licitálj a termékemre, ha biztos vagy benne, hogy szükséged van rá.  
A fentiek nem vonatkoznak arra az esetre, hogy ha az átvételnél olyan hibát találsz a termékben, melyre az aukció kiírásánál esetleg elfelejtettem felhívni a figyelmet. Iyen esetben természetesen következmények nélkül elállhatsz az üzlettől.
Ajánlom figyelmedbe a "Ismerj +" oldalamat is, ahol, sok fontos információt szerezhetsz rólam, és termékeimről.
Megértésedet köszönöm!



Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2013-01-25 12:04
. DVD Az idegen 2. - Sötét hajnal - Jelenlegi ára: 900 Ft

0 comments:

Post a Comment