Thursday 26 July 2012

Pelenkázó hátizsák-játszószönyeg Új NMÁ!!!! - Jelenlegi ára: 999 Ft

Eladó a képen pelenkázó hátizsák : ) Vagy, nem is tudom, mi a pontos neve, van, aki játszószönyegnek hívja. Námetországból kaptuk, újnak írtam, igazából egyetlen egyszer használtuk. Könnyen kinyitható, babát le lehet rá fektetni. Orvoshoz, vendégségbe menni, kirándulni, nagyon praktikus. Még egy takaró is elfér benne, sok minden. 4 részes, van hozzá a műanyag tartó, átlátszó kis táska (használt pelenkának) egy cumis üveg tartó, és egy kis táska, amibe játékok, esetleg pelenka, popsikrém stb elfér. : ) 
KÉRDEZZ NYUGODTAN, MINDEN KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK!! : -)
Ha van időd, kérlek nézd meg a többi termékeimet is : ) Folyamatosan töltök fel 56-62-68-74-80-86-os ruhákat, lányt-fiút is, valamint kamasz és felnőtt rucikat is!
Postázom szívesen, sima vagy ajánlott levélként is. Ha sima levélként kéred, azt csak a Te saját felelősségedre tedd, ez esetben csak előre leadott pozitív értékelés után adom fel! Személyes átvétel kizárólag a lakásomon Győr-Ady városban előre le egyeztetett hétköznapon, csak 18-és 19 óra között! ( Ez annyit jelent, hogy nem minden nap vagyok itthon, tehát előre meg kell beszélnünk egy napot!!! Amelyik mindkettőnknek megfelel! )
licitet nem törlök, úgy licitálj! Megkérlek, hogy 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot e-mail formájában, és amint megírtam a postaköltség árát is, 5 munka napon belül utalj, ellenkező esetben újra hirdetem a terméket. Egy héten egyszer tudok postázni a kisbabám miatt, általában pénteken. : )



Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2012-07-27 18:00
. Pelenkázó hátizsák-játszószönyeg Új NMÁ!!!! - Jelenlegi ára: 999 Ft

0 comments:

Post a Comment